![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
|||
|
|||
|
سلام
هر کس در زمینه مدلسازی و تحلیل استاده و کسایی که تو طراحی دیتابیس و همچنین طراحی سایت لطفا کمک کنن. من از 0 میخوام شروع کنم،اطلاعاتم در سه زمینه در حد دانشجوی کاردانی کامپیوتره. اگر میشه با توضیحات اساتید میخوام کم کم سیستم رو پیاده سازی کنم. اول از همه طراحی تحلیل و مدلسازی بعد طراحی db و بعد طراحی سایت. از اونجایی که اکثرا اطلاعاتشون در مورد فوتبال مناسب هست،پس فکر میکنم همه بتونن کمک کنن. به هر حال من منتظر اوامر و راهنماییهای عزیزان برای انجام مراحل هستم. ممنون می و خوشحال شم با هم سیستم رو پیاده سازی کنیم. البته db طراحی شده ولی باید اساتید ببینن و نظر بدن. ولی مدلسازی و تحلیل نه.(اطلاعاتم کامل نیست). طراحی سایت هم که به هر دوی قبلی بستگی داره. زبان:PHP دیتا بیس:Sql server2005 یا mysql اندازه سیستم:تا حدی که پیش بره.(انشاءالله تا آخرش) البته فکر کنم اطلاعاتش به گکار عزیزای دیگه هم بیاد،پس لطفاً کمک کنید. فعلاً یا علی |
|
|
|||
|
|||
|
سلام
خوب بگو کجاش مشکل داری که کمک کنیم
|
|||
|
|||
|
سلام،
ممنون از توجهتون،باید بگم که من راهنمایی میخوام تا کارارو مرحله به مرحله با هدایت شما انجام بدم،از اول کار بگید من شروع میکنم و گزارش میدم ،شما لطف میکنید،کم و کاستی رو میگیرین،جاهایی رو هم که نتونستم از برادرا کمک میگیرم. ممنون یا علی |
|
|
|||
|
|||
|
world_cup
جدول ذخیره سازی اطلاعات لیگ نام فیلد نوع داده شرح cup# tinyint شماره لیگ startdate date تاریخ شروع enddate date تاریخ پایان place nchar(10) محل برگزاری team1# tinyint شماره تیم اول(برنده) team2# tinyint شماره تیم دوم team3# tinyint شماره تیم سوم کلید اصلی جدول cup# میباشد cup_team تیم های حاضر در لیگ نام فیلد نوع داده شرح cup# tinyint شماره لیگ team# tinyint شماره تیم color nchar(10) رنگ پیراهن کلید اصلی جدول team#, cup# میباشد Person اطلاعات اشخاص اعم از داور – مربی – بازیکن در این جد.ل ذخیره سازی میشوند نام فیلد نوع داده شرح id tinyint Id name nchar(20) نام family nchar(20) نام خانوادگی biography text بیوگرافی nationality nchar(20) ملیت role nchar(20) نقش – در بازی کلید اصلی جدول id میباشد team اطلاعات و مشخصات هر تیم در این جدول ذخیره سازی میشوند نام فیلد نوع داده شرح team# tinyint شماره تیم country nchar(10) کشور histroy text تاریخچه کلید اصلی team# می باشد. Team_Coatch اطلاعات و مشخصات مربی هر تیم در این جدول ذخیره سازی میشوند نام فیلد نوع داده شرح team# tinyint شماره تیم id tinyint Id فردی که در جدول person است کلید اصلی id#وteam# می باشد. play_referee مشخصات داوران هر بازی در این جدول میباشد نام فیلد نوع داده شرح team# tinyint شماره تیم id tinyint Id فردی که در جدول person است کلید اصلی id#وteam# می باشد. team_player مشخصات بازیکنان هر تیم در این جدول میباشد نام فیلد نوع داده شرح cup# tinyint شماره لیگ team# tinyint شماره تیم id tinyint کد فردی بازیکن number tinyint شماره بازیکن کلید اصلی id, cup#وteam# می باشد. play مشخصات هر بازی در این جدول میباشد نام فیلد نوع داده شرح cup# tinyint شماره لیگ play# tinyint شماره بازی pdate date تاریخ بازی team1# tinyint تیم اول team2# tinyint تیم دوم result1 tinyint گل زده تیم اول result2 tinyint گل زده تیم دوم کلید اصلی cup#وplay# می باشد. goals مشخصات گل های هر بازی در این جدول میباشد نام فیلد نوع داده شرح play# tinyint شماره بازی goal# tinyint شماره گل id tinyint کد بازیکن زننده گل time datetime زمان گل زده شده team# tinyint تیم گل زننده کلید اصلی play#,goal# می باشد. fouls مشخصات گل های هر بازی در این جدول میباشد نام فیلد نوع داده شرح play# tinyint شماره بازی penalty# tinyint شماره خطا id tinyint کد خطا type nchar(10) نوع خطا punishment nchar(10) مجازات کلید اصلی play#,penalty# می باشد. اینم نمونه خارجیش: Players Player Id Primary Key Firstname Surname Address1 Address2 Address3 Postcode Telephone number Shirt number Photo Team Id. Team Team Id Primary Key Team name League Id Age Group Id Area of team Web Address Date Formed Manager FName Manager SName League stats League Id Primary Key Team Id Game Id Season Games Played Games Won Games Lost Games Drawn Goals For Goals Against Goal Diff Points Fixtures Game Id Primary Key Team Id League Id Date Age Group Id Time Home Team Away Team HomeT Result AwayT Result Location of game League League Id Primary Key League Name AgeGroup Age Group Id Primary Key Age Group Title اینم دیاگرام: |
|
|
|||
|
|||
|
دیگه پیگیری نمیکنم.
|
|
|
|||
|